______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Informationsdag for kommende 0. klasser til skoleåret 2018/19 torsdag den 02/11 fra kl. 14.30-18.00

Vi vil gerne invitere jer og jeres børn til Åbent Hus for kommende 0. klasser på Jægerspris Skole!

Arrangementet vil foregå på Jægerspris Skole, Møllevej 90, i indskolingens blok B og F ved SFO afd.

Fra klokken 14.30 og frem vil I kunne hilse på lærerne, pædagogerne og skolens ledelse, samtidig med, at I kan se vores fine omgivelser og opleve en helt almindelig eftermiddag i vores SFO. Kommer I sidst på dagen er de fleste børn dog gået hjem, og aktiviteterne lukket ned. Til gengæld vil der så være rig mulighed for at snakke med det pædagogiske personale.

På dagen vil der være forskellige aktiviteter, som jeres børn kan deltage i, alt efter hvordan vejret er, samt mulighed for rundvisning på hele skolen nr. 90. Mellem klokken 15.00 og 17.00 vil der være kaffe/the/saftevand, samt en lun bolle til at stille den værste sult med.

Vi glæder os rigtig meget til at møde jer og vise jer hvad vores skole kan 😊

Mange hilsner

Os alle på Jægerspris Skole