Bygninger

Skolens bygninger og faciliteter

Jægerspris Skole består af 3. afdelinger, samt SFO

Oplysninger om tilgængelighed kan findes på http://vejviseren.emu.dk

De to afdelinger ligger på hver sin side af vores sportsanlæg, der er en fælles indkørsel, den er U-formet.

Først ligger Nr. 90: Indskolingen og SFO - her er en stor parkeringsplads hvor forældre og ansatte kan parkere, kører man videre ligger vores klub med selvstændigt parkeringsområde.

Tilsidst ligger Nr. 100: Mellemtrin og Udskoling, med skråparkering i ve. side.

Vores indkørsel er ensrettet og der køres ud på Møllevej igen.

Jægerspris Skole har også en specielskole, denne ligger i Ferslev ved Skibby.

Skolen i Herredet her elever fra 1 - 9. klassetrin. Hertil visiteres elever med adfærdsmæssige indlæringsvanskeligheder, der kræver en særlig indsats, der ikke kan tilgodeses i den almene skole.

De fysiske ramme på alle afdelinger er gode - med store lyse lokaler, gode fællesarealer og store grønne udendørsarealer. Vi har to store sportshaller og marker, skov og strand indenfor få km.

Der er gode forberedelsespladser for vores lærerstab.

Skolevejens trafiksikkerhed

Jægerspris Skole  og skolebestyrelse har altid haft særlig fokus på elevernes trafiksikkerhed.

Møllevej er i dag trafiksaneret med vejbump og nedsat hastighed og i 2016 blev der etableret stoplys så eleverne kan komme sikkert over amtsvejen.

Vi opretholder stadig skolepatrulje selvom vi har trafiklys.

Som noget nyt er der også etableret mulighed for hurtig standsning, så man i bil kan sætte sit barn af på sikker og forsvarlig måde. Der er flere pladser i begge kørselsretninger.